Nøgleskabe, mekaniske og elektroniske nøgleskabe til smart og sikker opbevaring af nøgler

Forsikringsgodkendt nøgleskab skab til ind – og udlevering af nøgler

37.995,00 kr. ex. moms 47.493,75 kr. inkl. moms


Nøgleskab S 750V/184

14.500,00 kr. ex. moms 18.125,00 kr. inkl. moms


Nøgleskab til 668 nøgler. Nemt – overskueligt, sikkert og smart

19.500,00 kr. ex. moms 24.375,00 kr. inkl. moms


Nøglekassette 192 kroge passer i sikkerhedsskabe

5.800,00 kr. ex. moms 7.250,00 kr. inkl. moms


KC-48E Nøgleskab 48 kroge

3.650,00 kr. ex. moms 4.562,50 kr. inkl. moms


SC116 nøgleskab 116 nøglekroge

9.500,00 kr. ex. moms 11.875,00 kr. inkl. moms


SC57 nøgleskab 57 nøglekroge

7.500,00 kr. ex. moms 9.375,00 kr. inkl. moms


Nøgleskab 56 nøglekroge – Testet og godkendt

9.800,00 kr. ex. moms 12.250,00 kr. inkl. moms


Nøgleskab 102 nøglekroge testet og godkendt

12.800,00 kr. ex. moms 16.000,00 kr. inkl. moms


Gratis råd og vejledning

Levering og montering

Godkendt af forsikrings-selskaberne

Mere end 50 års erfaring

Nøgleskabe anvendelse
Nøgleskabe smart og sikker opbevaring af nøgler , fra Dansk Pengeskabs Industri A/S. Nøgleskabene er rettet mod steder som virksomheder, autoforhandlere, autoværksteder, ejendomskontorer, hoteller og transportbranchen, hvor der er mange nøgler at holde styr på, og hvor de nemt kan gemme sig eller blive væk i mængden.

Her på siden finder du et stort udvalg af nøgleskabe – fra de større udgaver til de lidt mindre. Netop de mindre skabe kan også sagtens egne sig til det private hjem, hvis I har nøgler til en række døre, og der skal være styr på kælderen, skuret, garagen osv.
Nøgleskabe i mange størrelser
Vi har valgt at føre så omfattende et sortiment af nøgleskabe her hos Dansk Pengeskabs Industri A/S, fordi vi ved, at de egner sig til mange forskellige steder, og at det derfor er nødvendigt at have en række varianter at vælge imellem, så behov og løsninger ender med at gå hånd i hånd.

Hvis I har mange nøgler, kan I med fordel opbevare dem i et nøgleskab. På den måde er I sikre på, at I altid ved, hvor de er. Det er den ene fordel. Den anden er, at nøglerne altid er i sikkerhed. Det er således kun dem, der har koden til kodelåsen, som kan få adgang til nøglerne. Dette er er selvfølgelig et velfungerende værn mod tyveri, men det er også nødvendigt, hvis man vil have forsikringerne i orden. De fleste forsikringsselskaber stiller således krav om, at vigtige nøgler bliver opbevaret i et godkendt nøgleskab.

Det er du sikker på at få, hvis du vælger et fra Dansk Pengeskabs Industri A/S. Vi har produceret alt fra pengeskabe, over brandsikrede skabe, til nøgleskabe i vores indtil videre mere end 50 år på markedet.

Efterhånden ved vi derfor alt det, der er værd at vide om, hvordan man skaber sikre løsninger, der gør brugerne trygge. Og skulle der være noget, vi havde misset, så samarbejder vi med en række af de mest anerkendte pengeskabsproducenter i Danmark og resten af Europa. Det er din garanti for sikre værdier og sikre skabe.
Nøgleskabe egner sig til de fleste situationer
Hvad enten du har behov for et lille nøgleskab eller et stort, så kan du finde det, du leder efter, lige her på siden. Alle skabene er sikre, så det er ikke ud fra sikkerheden, du skal vælge, hvilket skab der er din favorit. Det skal du i stedet gøre på baggrund af størrelse og behov. Har I mange nøgler at holde styr på, så tag et stort skab. Har I omvendt ikke så mange, så skal I selvfølgelig tage et lille skab.

Hvad enten I har få eller mange, er det dog en lettelse altid at vide, hvor de er, og at de altid er i sikkerhed. Både mod at blive væk og mod fremmede fingres forsigtige famlen.

Det gælder på autoværkstedet, hvor I opbevarer mange kunders dyre og afholdte biler. Nøglerne til disse køretøjer skal selvfølgelig opbevares, så alt foregår efter bogen. Det samme gælder på hotellet, hvor der ud over nøgler – og reservenøgler – til værelserne også er nøgler til alle udedøre, kælderrum, tag og mange andre steder. Dette virvar skal selvfølgelig struktureres, ellers går der ged i det hele.

Situationen er den samme hos institutioner for kultur eller for børn. Også her er der behov for et solidt nøgleskab af god kvalitet, som kan sørge for den fornødne sikkerhed. Og sådan kan man egentlig blive ved med at opremse i det uendelige, for der er simpelthen så mange forskellige steder og scenarier, hvor det vil være fuldstændig oplagt at have et nøgleskab. Skal det næste være hos dig, finder du det her hos Dansk Pengeskabs Industri A/S.
Kontakt os
Er du imidlertid i tvivl om, hvad for et du skal vælge, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 35 39 38 52.

Vi er her for din skyld, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Vores vigtigste mål er, at du finder den løsning, der passer bedst til dine behov – både i forhold til omfang og sikkerhed. Der er således en klar grund til, at vi som virksomhed har klaret os gennem mere end et halvt århundrede på det danske marked, og den er, at vi altid stræber efter at skabe tilpassede løsninger, som overgår vores kunders forventninger. Det har vi gjort i mere end 50 år – og du kan blive den næste, vi gør det for.

© 2021 Dansk Pengeskabs Industri A/S