Om DAPI A/S – Dansk Pengeskabs Industri

Vi er med hele vejen fra din bestilling til levering og montering

Dansk Pengeskabs Industri A/S blev grundlagt i 1960’erne med beliggenhed i Værløse nord for København. Her produceredes brand – og pengeskabe til det danske marked. I slutningen af 70 ‘erne blev Dansk Pengeskabs Industri opkøbt af det engelske sikringsfirma Tann’s danske selskab, Tann Danmark. Med DAPI’s brand- og pengeskabe fik Tann Danmark udvidet sit, i forvejen, store sortiment på døgnbokse, kundebokse som primært solgtes til banker, til således også at tilbyde et bredt produktsortiment til både erhvervslivet, institutioner og private.


I dag er Dansk Pengeskabs Industri A/S 100% dansk ejet og ligger i København.


I dag er Dansk Pengeskabs Industri A/S distributør og forhandler af håndplukkede pengeskabe, nøgleskabe, sikkerhedsskabe fra udvalgte leverandører verden over. SikringsskabeVi råder over særdeles kyndige pengeskabsteknikere til at renovere og servicere brugte og skadede skabe. Da vi har flere forskellige samarbejdspartnere og et indgående kendskab til markedet, giver det os en frihed til at vælge præcis det sikringsskab, der passer til vore kunders behov.


DAPI A/S er et datterselskab af Mejlshede Gruppen A/S, www.mejlshede.dk hvilket giver os mulighed for at gå ud med samlede sikringsløsninger og seriøs rådgivning. Dansk Pengeskabs Industri A/S


Dansk Pengeskabs Industri A/S består af:

Salgsafdelingen


Salgsafdelingen hjælper med rådgivning i forbindelse med at vælge det sikringsskab, som passer til behovet.


Der kan være krav fra forsikringsselskaberne om specifikke sikringsklasser til et givent sikringsbehov.


Vi sørger for, at det er nemt og hurtigt at få leveret og monteret det bestilte sikringsskab, hvad enten det skal lige indenfor i stueplan eller på 4. sal ad trapper.

Levering og montering:


Vi samarbejder med specialiseret og troværdigt transportfirma og har gjort det i mere end 20 år. De er eksperter i tunge løft og håndterer til daglig pengeskabe, flygler, klaverer, billardborde og lignende. I forbindelse med leveringer assisterer de også med at hjælpe med f.eks. elektroniske kodelåse og omkodning.

Serviceafdelingen


Serviceafdelingen tager sig af al service i forbindelse med reparationer af låse eller andre mekaniske eller elektroniske dele. Vi kan fremstille nye pengeskabsnøgler efter original nøgle, opboring af pengeskabe, hvis nøglen er forsvundet eller koden er "glemt". Vi hjælper også med omkodning til ny kode.


Vores serviceafdeling bemandes af yderst kompetente teknikere, som udover stor viden om pengeskabe/sikringsskabe også har stor viden om andre sikringsprodukter. Vi kan således rådgive om samlede løsninger, hvis det ønskes.

Brug for rådgivning?

Ring til os 35 39 38 52

Skriv til os info@dapi.dk

© 2021 Dansk Pengeskabs Industri A/S