Dataskabe

EDS 020 dataskab

4.485,00 kr. ex. moms 5.606,25 kr. inkl. moms


EDS 045 dataskab

8.450,00 kr. ex. moms 10.562,50 kr. inkl. moms


EDS 100 dataskab

12.200,00 kr. ex. moms 15.250,00 kr. inkl. moms


Gratis råd og vejledning

Levering og montering

Godkendt af forsikrings-selskaberne

Mere end 50 års erfaring

Ofte er vores data noget af vigtigste og mest nødvendige, vi har liggende – både derhjemme og på kontoret. Selvom Skyen er kommet til, der giver os mulighed for at gemme enten originaludgaven eller backup-filen et sted, hvor vi altid kan hente den, så længe vi har en computer, telefon eller anden enhed med internetforbindelse, så kan der nogle gange være behov for en bedre og sikrere løsning. Erfaringen viser nemlig, at andre end os selv kan få adgang til de filer, vi gemmer i skyen. For sikkerheden er bare ikke lige så god, som den er med et dataskab fra Dansk Pengeskabs Industri A/S.

Dataskabe: Gigabyte-serien

Vælger du et dataskab fra Dansk Pengeskabs Industri A/S, får du et fra den meget sikre Gigabyte-serie. Det er en serie af brandsikrede dataskabe, som effektivt beskytter dine datamedier såsom CD’er, bånd, harddiske mv. mod brand, selv om den omgivende temperatur stiger til ca. 1000° C. Gigabyte serien leveres i 3 forskellige størrelser og dækker således de fleste behov for brandsikring af datamedier.

Test

Alle modeller i Gigabyte serien er brandtestet og godkendt i henhold til standarden NT Fire 017 60Diskette. Dette betyder, at alle disketter, bånd, CDér mv. i skabet vil være intakte efter en voldsom brand, hvor branden udvikler ekstrem varme i mindst 1 time.

Kvalitet

Skabene i Gigabyte serien yder udover nævnte brandsikring også lettere sikring mod lejlighedstyveri på grund af den kraftige konstruktion.

Standardfarven er lys grå strukturlak.

Aflåsning

Alle modeller leveres som standard med elektronisk kodelås.

© 2021 Dansk Pengeskabs Industri A/S