Deponeringsskabe

Deponeringsskab DSC 65 Godkendt. God og sikker løsning til cafe og restauranter – kontakt os for tilbud.

18.200,00 kr. ex. moms 22.750,00 kr. inkl. moms


Deponeringsskab Dapi til kontanter

5.700,00 kr. ex. moms 7.125,00 kr. inkl. moms


Deponeringsskab til det begrænsede sikringsbehov

6.700,00 kr. ex. moms 8.375,00 kr. inkl. moms


Deponeringsskab grade 3 med skuffeindkast til kontanter

30.500,00 kr. ex. moms 38.125,00 kr. inkl. moms


Gratis råd og vejledning

Levering og montering

Godkendt af forsikrings-selskaberne

Mere end 50 års erfaring

Indbrudssikre deponeringsskabe til opbevaring af kontanter

Deponeringsskabe egner sig blandt andet til cafeer, butikker og restauranter, men går generelt godt til alle erhvervsdrivende, som skal sikre kontanter – ikke blot i åbningstiden, men også efter lukketid.

Du kan løbende deponere kontanter i deponeringsskabets skuffeudtræk og tromle. På den måde kan du undgå, at personalet får adgang til skabet, som kun kan åbnes af dets indehaver.
Med testede og godkendte produkter får du deponeringsskabe med tilstrækkelig indbrudssikring til, at dit forsikringsselskab kan acceptere at dække tabet af selv større kontantbeløb. Vores godkendte deponeringsskabe er konstruerede til at opbevare større kontantbeløb – alt efter behovet og eventuelle krav fra forsikringsselskaberne. Vi har et bredt udvalg af deponeringsskabe i forskellige sikringsklasser og kan således dække de fleste behov for opbevaring af kontanter.

Vi har deponeringsbokse til alle behov

Hos Dansk Pengeskabs Industri A/S stopper vores udvalg af skabe dog ikke ved deponeringsskabene. Hvis du har andre behov, som disse skabe ikke kan efterleve, så kan du også kigge på vores dokumentskabe eller sikkerhedsskabe. De lever op til alle formelle krav og lever garanteret også op til dine forventninger.

Har du spørgsmål til, hvilket skab du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen på 35 39 38 52 eller ved tasterne på claus@mejlshede.dk – vi kan levere samlede sikringsløsninger og samarbejder med www.mejlshede.dk

© 2021 Dansk Pengeskabs Industri A/S