Pengeskabe til kontanter, værdigenstande, elektronisk udstyr, laptops, nøgler, dokumenter

Superbox 80 pengeskab grade I

15.800,00 kr. ex. moms 19.750,00 kr. inkl. moms


Superbox 100 pengeskab grade I

18.500,00 kr. ex. moms 23.125,00 kr. inkl. moms


Superbox 120 pengeskab grade I

19.900,00 kr. ex. moms 24.875,00 kr. inkl. moms


Superbox 160 pengeskab grade I

23.800,00 kr. ex. moms 29.750,00 kr. inkl. moms


Superbox 190 pengeskab grade I

37.500,00 kr. ex. moms 46.875,00 kr. inkl. moms


Pengeskab Bastion 50 grade II

13.200,00 kr. ex. moms 16.500,00 kr. inkl. moms


Pengeskab Bastion 80 grade II

17.400,00 kr. ex. moms 21.750,00 kr. inkl. moms


Pengeskab Bastion 1668 grade II

27.900,00 kr. ex. moms 34.875,00 kr. inkl. moms


Pengeskab på tilbud – spar 10%

11.160,00 kr. ex. moms 13.950,00 kr. inkl. moms


Flytning af pengeskabe


Pengeskab Franz Jäger godkendt af forsikringsselskaberne.

14.995,00 kr. ex. moms 18.743,75 kr. inkl. moms


Sikkerhedsskab model Safir 500 til fotoudstyr, laptops, værdigenstande Godkendt af forsikringsselskaberne

8.500,00 kr. ex. moms 10.625,00 kr. inkl. moms


Gratis råd og vejledning

Levering og montering

Godkendt af forsikrings-selskaberne

Mere end 50 års erfaring

Stærkt beroligende pengeskabe. 

Pengeskabe har en nærmest legendarisk status i Danmark, der sandsynligvis stammer fra den lange række af film om Olsenbanden.  https://danskpengeskabsindustri.dk/brugte-pengeskabe/I disse film har vaneforbryderen Egon Olsen altid udtænkt sindige og gennemførte planer i løbet af sin tid i Statsfængslet i Vridsløselille. Planerne indebar næsten altid talkum, gummihandsker og stetoskop, som Kjeld løb rund med i sin taske, og et pengeskab fra det fiktive tyske mærke Franz Jäger i Berlin.

Pengeskabene i Danmark har dog en udbredelse, der breder sig til langt flere områder end Olsenbandens film – og er heldigvis meget sværere at åbne, end de er på det store lærred.

Her på siden finder du et bredt udvalg af brandsikre pengeskabe fra Dansk Pengeskabs Industri A/S, der er så godt som umulige at åbne – hvis man altså ikke har kodekombinationen. Kig udvalget igennem, og find det skab, der passer til dit behov. Husk at vælg et i den rigtige størrelse, så der er plads til de værdigenstande, du gerne vil have opbevaret. Skabet skal nok være sikkert, så det afgørende er, at du vælger et, som har den rigtige mængde plads.

Mere end 50 år med pengeskabe

Hos Dansk Pengeskabs Industri A/S specialiserer vi os i pengeskabe. Det ligger allerede i vores navn, hvor det netop er pengeskabet, der er fremhævet – frem for andre af vores løsninger som for eksempel dokumentskabe, deponeringsskabe og brandskabe. Disse skabe er selvfølgelig i lige så god kvalitet og er lige så hårdføre som vores pengeskabe, så det er ikke derfor, de ikke er fremhævede. Årsagen er i stedet, at pengeskabet er der, hvor vi startede, og det er pengeskabene, der er vores specialitet og udgangspunktet for vores firma, som blev startet for mere end 50 år siden.

Siden da har kvaliteten og sikkerheden været i højsædet, fordi vi har villet sikre, at vores kunder var de eneste, der havde adgang til deres værdigenstande. Sådan er det stadig, og derfor er det ikke så underligt, at Dansk Pengeskabs Industri A/S stadig lever i bedste velgående.

Det gør vi også, fordi vi altid følger vores kunder og brugerne af vores skabe nøje. Det er nemlig kun på den måde, at vi kan sørge for, at efterspørgslen følger med udbuddet.

Godkendte af forsikringsselskaberne

Derfor er vores pengeskabe godkendt i forhold til de danske forsikringsselskaber og har de fornødne certifikater, som sikrer og er din garanti for troværdige produkter. Og derfor har vi så stort et sortiment af pengeskabe. Vi ved nemlig, at behovene varierer meget på tværs af hoteller, restauranter, cafeer, institutioner og private hjem – og af den grund skal der naturligvis være noget for enhver smag og for ethvert behov.

Her på siden kan du altså se vores store sortiment af pengeskabe i høj kvalitet, så du kan få et skab til sikker opbevaring af penge, computer, iPads, dokumenter og andre værdigenstande. Vi hjælper hellere end gerne med at vælge den rigtige løsning, der både overgår dine forventninger og eventuelle krav fra forsikringsselskaberne. Med mere end 50 år i branchen ved vi, hvor skoen trykker – vi sørger for at udvide den, så den passer til netop din fod. Det gør vi ved blandt andet at samarbejde med de mest anerkendte pengeskabsproducenter i Danmark og Europa. Det er din garanti for sikre værdier og sikre skabe.

Pengeskabe i alle størrelser

Hos Dansk Pengeskabs Industri A/S har vi mere end 50 års erfaring med at skabe sikkerhedsløsninger til både private husstande og professionelle virksomheder. Gennem vores halve århundrede på markedet ved vi, at efterspørgslen er forskellig fra husstand til husstand og fra virksomhed til virksomhed. Det har vi indrettet vores udvalg af pengeskabe efter, så det stemmer overens med efterspørgslen. På den måde har du altid mulighed for at finde et pengeskab til dine værdier – lige her hos Dansk Pengeskabs Industri A/S.

Her på siden optræder et større udvalg af brandsikrede pengeskabe, som du kan vælge imellem, hvis du vil sikre de vigtige dokumenter, værdier, penge, computere iPads og andre værdigenstande fra brand, men også for indbrud og fremmede fingre, som får svært spil, hvis de skal forcere vores skabes beskyttelse for at komme til dine ejendele.

Er du i tvivl om, hvilket pengeskab der passer til dine behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 33 39 38 52.

Vi er her for din skyld, så du skal endelig ikke holde dig tilbage med at ringe til os. Det er bedre at spørge os en gang for meget end en gang for lidt. På den måde er du nemlig sikker på at få det rigtige pengeskab, og vi får endnu en tilfreds kunde.

© 2021 Dansk Pengeskabs Industri A/S