Om DAPI A/S – Dansk Pengeskabs Industri

Firmaet blev grundlagt i 1960’erne med beliggenhed i Værløse nord for København.

Her produceredes brand – og pengeskabe til det danske marked.

 I slutningen af 70 ‘erne blev Dansk Pengeskabs Industri opkøbt af det engelske sikringsfirma Tann’s danske selskab, Tann Danmark. Med DAPI’s brand- og pengeskabe fik Tann Danmark udvidet sit, i forvejen, store sortiment på døgnbokse, kundebokse som primært solgtes til banker, til således også at tilbyde et bredt produktsortiment til både erhvervslivet, institutioner og private.


I midten af 1980’erne blev Tann opkøbt af et konkurrerende sikringsfirma, dog uden DAPI A/S, som i dag er 100% dansk ejet og ligger på Nørrebro.

I dag er Dansk Pengeskabs Industri A/S distributør og forhandler af håndplukkede pengeskabe, nøgleskabe, sikkerhedsskabe fra udvalgte leverandører verden over. SikringsskabeVi råder over særdeles kyndige pengeskabsteknikere til at renovere og servicere brugte og skadede skabe.

Da vi har flere forskellige samarbejdspartnere og et indgående kendskab til markedet, giver det os en frihed til at vælge præcis det sikringsskab, der passer til vore kunders behov.

DAPI A/S er et datterselskab af Mejlshede Gruppen A/S, www.mejlshede.dk hvilket giver os mulighed for at gå ud med samlede sikringsløsninger og seriøs rådgivning. Dansk Pengeskabs Industri A/S

© 2021 Dansk Pengeskabs Industri A/S